mercredi 23 juin 2010

Radio (28) - Ecologia fericiriiInterventie in emisiunea „Stiinta in cuvinte potrivite“, Radio Romania Cultural, realizatori Corina Negrea si Dan Manolache,emisiune care a putut fi urmarita in direct pe http://cultural.srr.ro/ miercuri, 23 iunie 2010, incepand cu ora 13:15, ora Romaniei.


Extras:


"Trebuie sa recunosc, subiecte pline de optimism tonic sunt greu de gasit in momentul de fata pe aici, prin Franta. […] Cu toate acestea, astazi am hotarat sa va vorbesc despre… fericire. Si despre ecologie. […] Eric Lambin este autorul unei lucrari intitulate "O ecologie a fericirii". Un eseu de 320 pagini in care autorul demonstreaza, cu logica omului de stiinta si intelepciunea filozofului, ca fericirea este o alternativa posibila pentru societatea umana. Posibila cu o conditie: aceea de a face alianta cu natura!"


Foto Mihaela Chirca


Dan Manolache, la final: "Ne bucuram ca mai sunt oameni fericiti! Probabil ca si Malouda, demnul urmas al lui Platini, este un om fericit. El este golgheterul absolut al echipei Frantei! Si singurul, pentru ca Franta a marcat un singur gol la Campionatul Mondial."
Corina Negrea: "Deci detine recordul!"
Dan: "Absolut!"