mercredi 30 juin 2010

Radio (29) - Itinerar parizian pentru vacanta mare

Interventie in emisiunea „Stiinta in cuvinte potrivite“, Radio Romania Cultural, realizatori Corina Negrea si Dan Manolache,


emisiune care a putut fi urmarita in direct pe http://cultural.srr.ro/ miercuri, 30 iunie 2010, incepand cu ora 13:15, ora Romaniei.


Prima parte a interventiei, lipseste din inregistrarea de mai sus. Iat-o scrisa:

"Buna ziua tuturor!


In cursul diminetii de astazi, incercand sa pregatesc aceasta ultima interventie inainte de mult-asteptata vacanta, am rasfoit notitele ce rezuma aproape un an de dialog radiofonic cu ascultatorii romani. Fara nostalgie, dar cu emotie, am regasit urarea pe care o adresam tuturor la inceputul lui septembrie - aceea de a traversa impreuna un an de activitate intensa si interesanta.
Cu speranta ca aceasta urare a devenit realitate pentru cati mai multi dintre noi, trec acum la subiectul transmisiei de astazi: VACANTA!


O confidenta: fac parte dintr-o generatie care in copilarie canta "A venit vacanta / Cu trenul din Franta", in ciuda faptului ca pe atunci tara cu pricina era pentru muritorul de rand mai degraba o notiune abstracta, decat o posibila destinatie de vacanta.
"


In final:

"Lista expozitiilor ar putea desigur continua. Ma opresc totusi, dorindu-va tuturor, colegilor din studio si din regie, si ascultatorilor de pe toate meridianele, caci aveti ascultatori pe toate meridianele, o vacanta placuta si interesanta!

La revedere, in septembrie!"


Foto Cristina Chirca

In orice caz, Bonnie este hotarata ca in acest an sa plece si ea in vacanta!